Greener Planet
Greener Planet -viinibrändi sai alkunsa vuonna 2006, kun viinikirjoittaja Robert Joseph, viinintekijä Hugh Ryman, ja graafinen suunnittelija Kevin Shaw päättivät tuoda markkinoille aidosti ympäristövastuullisen viinisarjan. Ajatuksena brändin tuotannon taustalla oli myös auttaa sopimusviljelijöitä siirtymään kohti luonnonmukaisempia viljelymenetelmiä ja näin ollen myös parempia työskentelyolosuhteita. Herroille ei riittänyt, että viineihin käytettävät rypäleet olisivat sertifioituja luonnonmukaiseen tuotantoon. Tämän lisäksi he päättivät pakata viininsä lasipulloja huomattavasti kevyempiin, kierrätettäviin ja särkymättömiin muovipulloihin. Lisäksi he lahjoittavat jokaisesta myydystä pullosta erän kansainväliselle hyväntekeväisyysjärjestö Water Aidille.
Viineihin käytettävät rypäleet saadaan eteläranskalaisilta tiloilta, joista moni on herroille tuttu jo heidän ensimmäisestä yhteisestä viiniprojektistaan, Le Grand Noirista. Valkoviini valmistetaan Marsanne ja Chardonnay -lajikkeista ja punaviini Cabernet Sauvignonista. Viinit valmistetaan Cellier Jean d'Alibertin tiloissa.
Tuottajalla on Ecocert-sertifikaatti.