Garnier & Fils

Garnier & Fils

Jerôme ja Xavier Garnieria yhdistää paitsi veljeys, myös intohimo alkuperäänsä ilmentäviin viineihin. Rakkaus maanviljelyä kohtaan siirtyi herroille heidän isältään Josephilta, joka toimi maanviljelijänä alueella jo 1970-luvulla viljellen 110 hehtaarin verran viljaa. Veljekset päättivät istuttaa ensimmäiset viiniköynnökset perheen maa-alalle vuonna 1985 ja ensimmäisen kerran köynnösten tuottamista hedelmistä valmistettiin viiniä vuonna 1988. Muutaman vuosikymmenen aikana yhdessä kahdeksanhenkisen tiiminsä kanssa veljekset ovat luoneet vakaan ja laadukkaan portfolion viinejä Chablis'n kylän tarhoilta.

Veljesten kalkkikiviset ja hiekkaiset viinitarhat ovat konversiossa luonnonmukaiseen tuotantoon ja sertifikaatin viinit saavat näillä näkymin vuonna 2024. Valtaosa tarhoista sijaitsee Chablis'n pohjoispuolella tarha-alueen koon ollessa tänä päivänä yhteensä 24 hehtaaria. Vuonna 1992 peruskivensä saanut viinikellari sijaitsee Ligny-le-Châtelissa, joka on alueen pohjoisin kylä. Xavierin vastuulla ovat perheen tarhat ja Jerôme keskittyy kellarityöskentelyyn. Kellarissa viinit valmistuvat ilman lisättyjä hiivoja ja saavat kypsyä rauhassa jopa 12-30 kuukauden ajan. Kypsytykseen käytetään pääsääntöisesti isoja vanhoja tammiastioita. Pullotusvaiheessa viinejä ei suodateta, vaan niiden annetaan ilmentää tarhoilla syntynyttä laatua ilman manipulaatiota. Syntyvät viinit ovat näin ollen runsaita, ekspressiivisiä, ja erittäin soveltuvia ruokapöytään.

Tilan vuosituotanto on noin 200 000 pulloa.

https://www.chablis-garnier.com/en/


Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin