Château Léoube
Nizzan ja Marseillen välissä, kivenheiton päässä St. Tropezista sijaitseva Cap Bénat luo Château Léouben luomusertifioiduille viinitarhoille leudon mesoilmaston, jota 3000 vuosittaista aurinkotuntia lämmittävät ja merivirrat viilentävät. Maaperä on hapan, koostuen liuskeesta ja savesta, mikä auttaa keräämään ja säilömään kosteutta. Tämän myötä alueen kasvusto saa riittävästi vettä vuoden ympäri.
Tilan historia on pitkä, mutta vuodesta 1997 alkaen tilan pyörittämisestä ja viinintuotannosta on vastannut Romain Ott, viininviljelijäperheen edustaja neljännessä sukupolvessa. Nykyisten omistajien ideologiaa kuvaavat vahvasti kestävän kehityksen maanviljely, biodiversiteetin rikastaminen ja perinteiset, luontoa kuormittamattomat menetelmät. Château Léouben tila koostuu 560 hehtaarin alueesta, mistä 420 hehtaaria kasvaa puhdasta metsää. Viiniköynnöksiä on tuotannossa tällä hetkellä 70 hehtaarin verran. Lisäksi alueella kasvaa 25 hehtaarin verran oliivipuita, joista vanhimmat ovat jopa 700-vuotiaita. Oliiviöljyn valmistuksen jälkeen loppuraaka-aineet käytetään muun muassa saippuan ja erilaisten kauneudenhoitotuotteiden valmistukseen. Alueella kasvaa lisäksi lukuisia provencelaisia yrttejä, kuten rosmariinia ja salviaa. Tuotanto on luomusertifioitua ja myös biodynaamisia periaatteita noudatetaan muun muassa kerättäessä rypäleet käsin kuun liikkeet huomioiden. Tarhoja ei myöskään keinokastella ja talvisin niistä huolehtii lauma lampaita. Tarhojen ympärille istutetaan lisääntyvissä määrin myös muuta kavustoa, kuten pensaita, jotka monipuolistavat alueen biodiversiteettiä edelleen. Vuonna 2021 tiluksille istutettiin jopa 500 hedelmäpuuta. Kaikki vanha puumateriaali käytetään tilalla, joko Café Léouben pizzauunin lämmityksessä, koristeena, tai osana kompostia.
Erityisesti roseeviineistään tunnettu Léoube viljelee rypäleitään nimenomaan roseeviinin valmistukseen, eivätkä viinit ole vain punaviinien sivutuotteita, kuten monella muulla viinitalolla. Tuottajalla on luomusertifikaatti.