Beykush
Beykushin pieni perhetila sijaitsee eteläisessä Ukrainassa Mustanmeren rannikolla. Tilan 11 hehtaaria kattavat tarhat asettuvat Beykushin ja Berezanskyn lahtien väliin, missä ne saavat nauttia vesistön tuomasta raikkaudesta ja viileydestä. Tarhoilla viljellään laajaa valikoimaa eri rypälelajikkeita, jotka on istutettu ranskalaisista ja italialaisista klooneista. Tarhoilta löytyy niin kansainvälisiä kuin alkuperäisiä ukrainalaisia lajikkeita, Chardonnayta, Pinot Grigioa, Rieslingiä, Sauvignon Blancia, Rkatsitelia, Pinot Noiria, Merlota, Saperavia, Cabernet Sauvignonia, Telti-Kurukia, Alvarignoa, Timorassoa, Tempranilloa, Malbecia ja Pinotagea. Tilan viinit ovatkin usein epätavallisia sekoituksia ja siten moniulotteisuudellaan ja persoonallisuudellaan yllättäviä. Lisäksi länsimaisia viininvalmistusteknologioita käytetään avoimin mielin kellarissa, jolloin lopputulemana viinit tuovat esiin paitsi tarhojen potentiaalia myös viinintekijöiden mielikuvitusta.
Beykushin perhetila perustettiin vuonna 2012 pitkään kestäneen maaperäanalyysin jälkeen. Tilan perustaja Eugene Shneyderis tiimeineen tuotti ensimmäisen vuosikertansa vuonna 2014. Beykush on nopeasti noussut maan tunnetuimpien ja arvostetuimpien tuottajien joukkoon. Vaikka viinien saaminen arvostettuun Decanter World Wine Awardsiin ei ole ollut helppoa, on se ollut kannattavaa, sillä tilan viinit ovat niittäneet kilpailussa jopa kultaa!
Tällä hetkellä tilan tarhoilla ja kellarissa ei ole helppo työskennellä, mutta Beykushin tiimin missiona on näyttää maailmalle, miten ukrainalaiset viinit sopivat loistavasti ruokapöytään.
Tilan vuosituotanto on noin 32 000 pulloa.