Missiomme Viinitiellä on luoda parempaa viini- ja kaupunkikulttuuria ja tätä vahvistamaan saimme tiimiimme toukokuussa superammattilaisen, Anton Varhon. Sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa vajaan kymmenen vuotta työskennellyt Community Engagement Managerimme Anton opiskeli aikanaan kokiksi, mutta työura keittiössä jäi muiden kiinnostuksenkohteiden vuoksi lyhyeksi. Muun tiimimme tapaan Antonin intohimo hyvään ruokaan on kuitenkin vahva ja hänet tapaakin usein ravintolan tiskiltä viinilasin ääreltä.
"Olen aina ollut vannoutunut italialaisen viini- ja ruokakulttuurin kannattaja. Viinikaapissani on aina yksi hylly varattu Ripassoille ja viime aikoina talon viininä onkin toiminut Viinitien
Pegasus Valpolicella Ripasso Superiore. Lisäksi tunnustan, että harvoin tulee vietettyä iltaa ystävien kanssa ilman makumatkaa Champagnen alueelle.
Champagne JM Sélèque Solessence Extra Brut on ollut uusin suosikkini, joka oli viimeeksi mukanani todistamassa Suomen voittoa Tanskasta jalkapallon EM-kisoissa."
Jengin lasissa - Anton
Vanhemmat artikkelit